/Verhalen/
/Webshop/
/Dossier Voorland/
/Vlogs/
/Faq/
/Contact/
/Account/
/Winkelmandje/

Welkom in mijn webshop

MIJN WEBSHOP IS GESLOTEN TOT 1 FEBRUARI.

DE ORIGINELE LINOSNEDEN UIT HET LIED VAN DE SPREEUW ZIJN IN HERDRUK. VANAF 1 FEBRUARI ZULLEN ZE WEER TE KOOP ZIJN. (De velden, het roodborstje en de specht.)


In deze webshop vind je mijn linosneden. Elke afdruk is met de hand gemaakt en met de grootste zorg ambachtelijk gedrukt op mijn ROCO linopers. Hoewel ik alleen de afdrukken verkoop die voldoen aan mijn kwaliteitseisen moet je er rekening mee houden dat elk exemplaar uniek is en dus kan afwijken van wat je hier op de foto's ziet.

Ik houd van de linosnedetechniek vanwege de vloeiende lijnen die het materiaal oproept en ik houd van de contrasten. Omdat ik graag genoeg tijd overhoud om nieuw werk te maken, verzend ik alleen op dins- en donderdagen. Bij vragen kun je me altijd een berichtje sturen: octaviewolters@gmail.com.

In this webshop you find my linoprints. Every print is handmade and in printed on my traditional ROCO linopress. Are you a visitor from outside The Netherlands and do you want to purchase my work? Please contact me at octaviewolters@gmail.com.

Vogels en andere dieren (50x60)
Vogels en andere dieren (A4)
Landschappen (50x60)
Levensprenten (50x60)
Levensprenten klein
Vogels en andere dieren (20x20)
Zonder lijst
Botanische prenten (50x60)
IJsvogel op A3
Gelimiteerde oplagen
Afdrukken op A1 (84,1x59,4)
Boeken
Originele afdrukken uit Het lied van de spreeuw
© Alle content, in woord, beeld en concept is van Octavie Wolters.
Algemene voorwaarden     Verzenden en levering