/Verhalen/
/Webshop/
/Dossier Voorland/
/Vlogs/
/Bio/
/Faq/
/Contact/
/Account/
/Winkelmandje/

DE WEBSHOP IS GESLOTEN

THE WEBSHOP IS CLOSED UNTIL FURTHER NOTICE

Al mijn werken zijn permanent te bezichtigen en te koop bij GALLERY UNTITLED. Daar kun je ook online bestellen. Koningsveldestraat 14, Rotterdam, geopend op vrijdag tot en met zondag.

In this webshop you find my linoprints. Every print is handmade and in printed on my traditional ROCO linopress. You can purchase my work in this webshop by credit card, paypal, iDeal, SoFort, BanContact, Klarna. If you're a visitor from outside the EU, please contact me at octaviewolters@gmail.com.

In deze webshop vind je mijn linosneden. Elke afdruk is met de hand gemaakt en met de grootste zorg ambachtelijk gedrukt op mijn ROCO linopers. Hoewel ik alleen de afdrukken verkoop die voldoen aan mijn kwaliteitseisen moet je er rekening mee houden dat elk exemplaar uniek is en dus kan afwijken van wat je hier op de foto's ziet. 

Ik houd van de linosnedetechniek vanwege de vloeiende lijnen die het materiaal oproept en ik houd van de contrasten. Omdat ik graag genoeg tijd overhoud om nieuw werk te maken, verzend ik alleen op dins- en donderdagen. Bij vragen kun je me altijd een berichtje sturen: octaviewolters@gmail.com.

KLIK OP DE AFBEELDINGEN VOOR MEER

CLICK ON THE PICTURES FOR MORE

© Alle content, in woord, beeld en concept is van Octavie Wolters.
Algemene voorwaarden     Verzenden en levering