/Verhalen/
/Webshop/
/Dossier Voorland/
/Vlogs/
/Faq/
/Contact/
/Account/
/Winkelmandje/

Hoe het was (27-03-2023)

Wat een dag was het gisteren, ik ben er nog steeds van onder de indruk. Er waren zoveel mensen naar de galerie gekomen, bekenden en onbekenden, oude vrienden en via sociale media. Er waren zoveel mooie gesprekken, zoveel ontroerende momenten, zoveel geluk. Wat ben ik dankbaar dat ik zoveel lieve en bijzondere mensen om me heen heb die er voor me zijn, dit soort bijzondere momenten met me willen delen. Zoals ik in mijn totale chaospraatje al zei ben ik zo blij dat Lenny op mijn pad is gekomen, onze samenwerking is vanaf de eerste minuut dat we elkaar zagen zacht, inspirerend en natuurlijk. Het was een prachtige dag en ik heb van elke minuut genoten.
Dank voor iedereen die er was.


UITNODIGING BORREL GALLERY UNTITLED 25 MAART (22-03-2023)

Sommige van jullie lezen en leven hier of elders al jaren met me mee. Dat wil ik graag vieren. Graag nodig ik je van harte uit om op 25 maart mee te borrelen en te proosten op mijn expositie bij Gallery Untitled in Rotterdam.

Ik ben de hele dag aanwezig, van 11.00 uur tot 17.00 uur, om uitleg te geven bij mijn werk en eventueel boeken te signeren.

Om 14.30 uur is er een gezamelijk toostmoment met een praatje van Lenny en mij. Als je mee wil borrelen is het handig als je even een mailtje stuurt naar info@galleryuntitled, dan weten we hoeveel bubbels we in moeten slaan.

De hele dag is de galerie vrij toegankelijk voor iedereen die wil.

Hopelijk tot ziens op 25 maart!

www.galleryuntitled.nl
Koningsveldestraat 14, Rotterdam

Foto: S. Rietstap


Spreeuw van keramiek (02-03-2023)

Deze spreeuw van keramiek maakte ik samen met Maarten, een vakbekwaam keramist. Maarten maakte de vorm, ik drukte de spreeuw met mijn linoplaat erop. Het is een ontzettend mooi object geworden, de afdruk is voelbaar in het glazuur, de binnenkant is deels hol en hij is mooi zwaar. De spreeuw is 39 cm hoog en 29 cm breed. Ik heb hem gemaakt om aan de muur te hangen, boven in de vleugel zit een ophangsysteem. Ik koos voor een dikte van ongeveer vijf centimeter om het keramiek mooi de ruimte in te laten komen en zo het materiaal tot zijn recht te laten komen. 

De spreeuw kost 490,- euro en ik maak hem op aanvraag. Dat betekent dat je tot 9 april kan intekenen voor aankoop. Na 9 april ga ik samen met Maarten een serie maken voor alle kopers. Na het afronden van deze serie zal hij niet meer te koop zijn. Je krijgt bij deze spreeuw een certificaat van echtheid in de vorm van een handgedrukt boekje over de achtergronden van mijn werk, persoonlijke leven en proces.

Intekenen kan via octaviewolters@gmail.com of via info@galleryunitled.nl. Wil je de spreeuw eerst in het echt zien dan kan dat tot 9 april bij Gallery Untitled, Koningsveldestraat 14 in Rotterdam.


Expositie Rotterdam (16-01-2023)

De expositie bij Gallery Untitled in Rotterdam begint op 24 februari. Ik zal mijn originele linosneden van Het lied van de spreeuw tentoonstellen en nog andere vogelprenten, en daarnaast een groot nieuw werk dat ik nog even geheim houd maar dat heel bijzonder wordt. Naast mijn werk is er in de galerie veel andere kunst te bekijken, het is een fantastische, inspirerende plek (met een fijn restaurantje, leuke mensen) in een geweldig gebouw. Ik zal op een aantal dagen zelf aanwezig zijn in de galerie om mensen te ontvangen en eventueel rond te leiden en te signeren, de data geef ik hier door zodra ze bekend zijn.

Gallery Untitled, Koningsveldestraat 14, Rotterdam. Geopend op vrijdag, zaterdag, zondag. De website van Gallery Untitled vind je hier.


Bij Khalid en Sophie (16-01-2023)

Afgelopen vrijdag werd mijn werk besproken bij Khalid en Sophie op NPO1 door Nico Dijkshoorn. Veel dank aan Nynke de Jong die mijn pauw in bracht in het programma. Vanwege de grote belangstelling is mijn webshop tijdelijk weer open. Houd er rekening mee dat ik binnenkort weer sluit.


Pagina 12 van 64


Schrijver, beeldend kunstenaar. Lino- en houtsnede, illustratie.

VOORLAND (Ambo|Anthos, 2016)
SLOT (Gloude, 2020)
HET LIED VAN DE SPREEUW (Ploegsma, 2021)

Published author and linocut printmaker from The Netherlands.

EXPOSITIES etc:

*2024: 27 maart-1 april: KUNSTRAI AMSTERDAM

* 2024: 2 FEBRUARI, EXPOSITIE GALLERY UNTITLED, ROTTERDAM

* 2023: 2-5 NOVEMBER, EXPOSITIE AAF, AMSTERDAM

* 2023: 24 FEBRUARI-Einde onbekend: EXPOSITIE GALLERY UNTITLED, ROTTERDAM

* 2023: 23 MAART-3 SEPTEMBER: GALLERY AT BLUTENBURG CASTLE, MÜNCHEN, EXPOSITIE BLACK WHITE GREY

* 2023: 22 APRIL-20 MEI: EXPOSITIE DE AMSTERDAMSE BOEKHANDEL, AMSTERDAM

* 2023: LITERATUURMUSEUM, DEN HAAG (Doorlopende expositie)

//Vragen? Je kunt me mailen op octaviewolters@gmail.com//

DE WEBSHOP IS OPEN
MEER INFO VIA octaviewolters.nl/webshop

www.twitter.com/octaview
www.facebook.com/octaviewolters

© Alle content, in woord, beeld en concept is van Octavie Wolters.
Algemene voorwaarden     Verzenden en levering