/Verhalen/
/Webshop/
/Dossier Voorland/
/Vlogs/
/Faq/
/Contact/
/Account/
/Winkelmandje/

Het ven (27-06-2022)

Over deze lino kreeg ik veel vragen. Ik heb hem vandaag in de webshop gezet.

Het ven is geïnspireerd op het ven in het gebied waar ik vaak wandel. Op dit moment, hoogzomer, ligt het bijna droog maar straks als het weer najaar is, zal het zich weer vullen met regenwater. Het is een van mijn lievelingsplekken, ik hou ervan hoe de zon op het water schijnt, de glinsteringen, de kleuren, de contrasten. Ik heb wat ik zie zoveel mogelijk uitgebeend tot alleen de meest basale vormen overbleven. 


Een zilveren penseel voor Het lied van de spreeuw (23-06-2022)

Ik ben ontzettend blij, trots en vereerd dat ik gisteren een zilveren penseel in ontvangst mocht nemen. Aan boord van De Ameland werden de prijzen uitgereikt en ik zat erbij. Heel veel dank aan iedereen van uitgeverij Ploegsma, in het bijzonder aan Emile die mij benaderde om dit boek te maken. Ook veel dank aan de CPNB voor de heerlijke dag. Na afloop van het officiële gedeelte was er bier op het dek en een fijn etentje met de uitgeverij aan wal. Dolgelukkig reed ik samen met W aan mijn zijde in het laatste schemerlicht weer naar huis. (Een van de hoogtepunten van de dag was overigens dat Irene Moors, die de prijzen uitreikte, me vroeg hoe oud ik was. Toen ik een beetje bekomen was van die vraag (waar ik vandaan kom stelt men zulke vragen niet;) en antwoord gaf, riep ze uit: MAAR JE ZIET ER NOG ZÓ JONG UIT! Hoera voor Irene Moors, hoera hoera.) (Ik ben overigens 45) (Voor wie zich dat nu afvroeg)


Expositie bij galerie Neo (20-06-2022)

Mijn werk is te bezichtigen en te koop bij galerie Neo in de Bakkerstraat in Roermond. De galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en dinsdag en woensdag op afspraak.


De lezeres en de pauw zijn voor de expositie ingelijst in een bijzondere lijst. Op 25 juni is de galerie de hele avond vanaf 19.00 uur geopend tijdens de cultuurnacht. Iedereen is van harte uitgenodigd.


Het lied van de spreeuw naar Engeland (16-06-2022)

Geweldig nieuws, Het lied van de spreeuw gaat, naast naar Duitsland, ook naar Engeland dit najaar. Ik ben ontzettend trots, Engeland is een van mijn lievelingslanden, ik hou van alles wat Brits is en ik vind het een ongelofelijke eer dat mijn boek daar in de bookhandels komt te liggen. HIP HIP HOORAY


Tas met steenuil in beperkte oplage (04-06-2022)

UITVERKOCHT

De tassen liet ik zeefdrukken in een beperkte oplage. De tas is verkrijgbaar in drie bijzondere kleuren, ambergeel, saliegroen airforceblauw en de steenuil is gedrukt op zwaar, 340 grams organisch canvas katoen. Afmetingen: 38x42 cm en de hengsels zijn 67 cm.

De tassen zijn te vinden in mijn webshop.


Pagina 8 van 51


Schrijver, beeldend kunstenaar. Lino- en houtsnede, illustratie.

VOORLAND (Ambo|Anthos, 2016)
SLOT (Gloude, 2020)
HET LIED VAN DE SPREEUW (Ploegsma, 2021)

Published author and linocut printmaker from The Netherlands.

//Vragen? Je kunt me mailen op octaviewolters@gmail.com//

DE WEBSHOP IS OPEN
MEER INFO VIA octaviewolters.nl/webshop

www.twitter.com/octaview
www.facebook.com/octaviewolters

© Alle content, in woord, beeld en concept is van Octavie Wolters.
Algemene voorwaarden     Verzenden en levering