/Verhalen/
/Webshop/
/Dossier Voorland/
/Vlogs/
/Faq/
/Contact/
/Account/
/Winkelmandje/

Interview bij boekhandel Deurenberg (12-04-2022)

Het boekenbal vrijdag was heerlijk, voor het eerst in twee jaar weer ouderwets biertjes gedronken, een klein dansje gedaan, door eindeloos veel mensen om de nek gevallen, gekust en in het gezicht gespeekseld. Natuurlijk viel het souvenir van al dat geflikflooi te verwachten, de thuistest vanochtend bleek positief. Het zat er in. Dat betekent helaas het einde van de boekenweek voor mij, maar afgelopen zaterdag was ik gelukkig wel nog te gast bij boekhandel Deurenberg. Marc Charlier interviewde me over Slot en Voorland op een prachtige locatie, de opkomst was fijn en ik signeerde na afloop onder het genot van fijne gesprekken.


Lino's afdrukken bij Ploegsma (12-04-2022)

Vrijdag begon mijn boekenweek met een borrel bij uitgeverij Ploegsma. Emile en ik hadden stiekem snode plannen gesmeed, ik had in het geheim een linosnede gemaakt die de gasten zouden kunnen gaan afdrukken op het feest. Als een soort ervaring van het principe van de drukkunst, de basis van een uitgeverij. Ik was al vroeg op pad om wat proefdrukken te kunnen maken. Gelukkig pakte wat ik had bedacht goed uit en knoeide ik niet mijn rode pak onder, daarmee moest ik later  nog over de loper op het boekenbal. Het was een mooi feestje, ik ben bij Ploegsma binnengekomen toen c net was uitgebroken dus ik had nog maar weinig mensen ontmoet. Gelukkig voelde ik me meteen thuis en ontmoette ik fijne en lieve mensen. Op de foto Stefan, eigenaar van boekhandel Alice in wonderland in Den Haag, die helemaal happy was met zijn afdruk.
Het was een fantastisch begin van de avond


Expositie bij boekhandel Van Gennep in Rotterdam (28-03-2022)

Een aantal van mijn werken is de komende twee maanden te bezichtigen (en te koop) bij boekhandel Van Gennep in Rotterdam.


Expositie in Rotterdam (07-03-2022)

Vanaf eind maart zal er een expositie ingericht worden rondom mijn werk en Het lied van de spreeuw bij boekhandel Van Gennep in Rotterdam. Originele linosneden zullen te koop zijn en ik drukte alvast wat mooie tasjes om je aankopen mee naar huis te kunnen nemen.


Het lied van de spreeuw gaat naar Duitsland (01-03-2022)

HOERA! Het lied van de spreeuw gaat naar Duitsland!
Ik wist het al een tijdje maar ik mocht nog niks vertellen maar nu is alles officieel en kan het de wereld in. En wát voor een wereld, deze dagen, ik probeer zo goed en zo kwaad als het gaat te dealen met het nieuws, de akelige beelden en mijn gemoed, en ondertussen toch ook gewoon blij te zijn met zoiets als dit.
Das lied des Stares (of welke titel het ook wordt) komt uit bij een prachtige Duitse uitgever en ik verheug me op nieuwe lezers en een nieuw publiek. En dat hopelijk allemaal in een snel gekalmeerd Europa.


Pagina 10 van 51


Schrijver, beeldend kunstenaar. Lino- en houtsnede, illustratie.

VOORLAND (Ambo|Anthos, 2016)
SLOT (Gloude, 2020)
HET LIED VAN DE SPREEUW (Ploegsma, 2021)

Published author and linocut printmaker from The Netherlands.

//Vragen? Je kunt me mailen op octaviewolters@gmail.com//

DE WEBSHOP IS OPEN
MEER INFO VIA octaviewolters.nl/webshop

www.twitter.com/octaview
www.facebook.com/octaviewolters

© Alle content, in woord, beeld en concept is van Octavie Wolters.
Algemene voorwaarden     Verzenden en levering